Без Зінченка Арсенал встановив неймовірний рекорд: «каноніри» ввійшли в історію АПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
536
1 голос
Без Зінченка Арсенал встановив неймовірний рекорд: «каноніри» ввійшли в історію АПЛ
Олександр Зінченко. Фото: Google
Лондонський Арсенал у матчі 27-го туру чемпіонату Англії розгромив Шеффілд Юнайтед з рахунком 6:0 та став першим клубом АПЛ, який виграв три поспіль виїзні поєдинки турніру з різницею в п'ять та більше голів.

Вчора, 4 березня, лондонський Арсенал без Олександра Зінченка у складі розгромив у гостях Шеффілд Юнайтед (6:0) та встановив неймовірний рекорд АПЛ.

Команда Мікеля Артети стала першою в історії вищого англійського дивізіону, яка у трьох поспіль виїзних матчах здобула перемоги з різницею в п'ять та більше голів.

У двох попередніх гостьових зустрічах АПЛ «каноніри» перемогли Бернлі (5:0) та Вест Хем (6:0).

Раніше забити 5+ голів у трьох поспіль гостьових зустрічах вищої англійської ліги вдавалося лише Бернлі у вересні дуже далекого 1961 року (6:2 з Бірмінгемом, 6:2 з Лестером, 5:3 з Фулхемом).

  • Арсенал займає третю позицію в турнірній таблиці АПЛ. У «канонірів» 61 бал в активі. Відставання від Ліверпуля, який йде першим у чемпіонських перегонах, складає два пункти. 
  • У наступному турі команда Мікеля Артети зіграє вдома проти Брентфорда Єгора Ярмолюка. Поєдинок заплановано на 9 березня. Початок гри о 19:30.
  • Олександр Зінченко продовжує відновлення від травми.
  • Українець в поточному сезоні зіграв за Арсенал 27 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.