Відновлення Зінченка після травми: Артета розповів, коли можна очікувати на повернення українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
228
1 голос
Відновлення Зінченка після травми: Артета розповів, коли можна очікувати на повернення українця
Олександр Зінченко та Мікель Артета. Фото: Google
Головний тренер лондонського Арсеналу Мікель Артета розповів, що захисники його команди Олександр Зінченко та Такехіро Томіясу мають шанс повернутися до гри вже у найближчому матчі АПЛ.

На низькому старті. Мова про ступінь готовності до поєдинків захисників лондонського Арсенала японця Такехіро Томіясу та нашого співвітчизника, українця Олександра Зінченка.

Про позитивні зрушення в процесі реабілітації після травм Томіясу та Зінченка розповів наставник «канонірів» Мікель Артета.

«Це можливо, але ми повинні почекати і подивитися, особливо після останніх двох тренувань, які ми проводимо в суботу та неділю. 

Якщо все буде добре, то вони зможуть зіграти в понеділок (проти Шеффілд Юнайтед)», – наводить слова Артети пресслужба Арсенала.

Після розгромної перемоги над Ньюкаслом у 26-му турі (4:1) Арсенал закріпився на третій позиції в турнірній таблиці АПЛ. У «канонірів» 58 очок в доробку. Відставання від Ліверпуля, який йде першим у чемпіонських перегонах, складає два пункти. 

  • У наступному турі «каноніри» на виїзді зіграє проти аутсайдера АПЛ Шеффілд Юнайтед. Поєдинок заплановано на 4 березня. Початок гри о 22:00.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 27 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.