«Про що думали в Челсі?»: легенда Арсенала натякнув, що Мудрик є проблемою лондонського клубу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
140
1 голос
«Про що думали в Челсі?»: легенда Арсенала натякнув, що Мудрик є проблемою лондонського клубу
Михайо Мудрик. Фото: Google
Колишній гравець Арсенала Пол Мерсон жорстко розкритикував політику лондонського Челсі, який за останні півтора року витратив понад мільярд євро, зокрема і 70 млн на українського півзахисника Михайла Мудрика.

Пол Мерсон фактично прямим текстом звинуватив керівництво лондонського Челсі в марнотратстві. І натякнув, що за таку політику – підписання дороговартісних новачків на тривалі контракти – доведеться розплачуватися, бо фінансовий фейр-плей в АПЛ ніхто не відміняв.

«Проблема команди в тому, що тренер Почеттіно прийшов у момент, коли клуб витратив величезну кількість грошей на вантажівку гравців з восьмирічними контрактами. Про що думали у Челсі? Тренеру доводиться виправдовуватись, що він цих футболістів не просив. Вони застрягли та не знають, куди рухатися.

Ймовірно, тепер будуть змушені продавати свого таланта Конора Галлахера, бо такі є реалії фінансового фейр-плей», – сказав Мерсон в інтерв'ю Sky Sports.

Нагадаємо, що на минулому тижні Челсі мав нагоду вибороти перший трофей в сезоні, але у фіналі Кубка ліги програв Ліверпулю (0:1).

На внутрішній арені Челсі, маючи в активі 35 очок, займає 11-й щабель в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному турі команда Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграє проти Брентфорда. Поєдинок заплановано на 2 березня. Початок гри о 17:00 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 26 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.