Шляхом Лужного і Зінченка чи Заварова: українська зірка зацікавив два топклуби Європи

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
550
2 голоси
Шляхом Лужного і Зінченка чи Заварова: українська зірка зацікавив два топклуби Європи
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Український вінгер Челсі Михайло Мудрик у наступному сезоні може відправитися в оренду. Українець може опинитися у лондонському Арсеналі або туринському Ювентусі.

Вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик у наступному сезоні у пошуках більшої ігрової практики може відправитися в оренду в один з європейських клубів.

Як повідомляє видання Fichajes.net., у послугах Мудрика зацікавлений Арсенал Олександра Зінченка. Водночас конкуренцію команді Мікеля Артети може скласти Ювентус.

Джерело зазначає, що клуб не виключає варіант із повноцінним трансфером гравця, аби відбити свої інвестиції у 70+30 мільйонів євро, що виглядає малоймовірним.

При цьому додається, що головний тренер «пенсіонерів» Маурісіо Почеттіно зберігає довіру до Мудрика. Хоча нещодавно ЗМІ повідомляли, що майбутнє самого аргентинця в клубі є невизначеним.

  • Зазначимо, що Мудрик після свого переходу з Шахтаря до Челсі у січні минулого року провів за команду 43 гри, у яких забив чотири голи та віддав чотири результативні передачі;
  • Зінченко, який виступає за Арсенал зі старту минулого сезону, провів 60 поєдинків (два голи, чотири асисти). Його партнер по амплуа захисник Олег Лужний грав за «канонірів» із 1999 по 2003 рр. (110 матчів, п’ять асистів);
  • Український слід є й в Ювентусі, який може стати потенційним наступним клубом Мудрика. За туринців із 1988 по 1990 рр. грав хавбек Олександр Заваров (76 матчів, 13 голів, чотири асисти);
  • Контракт Мудрика із Челсі чинний до 30 червня 2031 року. Трансфермаркт оцінює його у 40 мільйонів євро.