Чи можна назвати Мудрика крайнім за поразку Челсі у фіналі Кубка ліги? Експерт поставив крапку у ситуації

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
278
2 голоси
Чи можна назвати Мудрика крайнім за поразку Челсі у фіналі Кубка ліги? Експерт поставив крапку у ситуації
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Відомий коментатор Ігор Бойко розібрав епізод з переможним голом Ліверпуля у фіналі Кубка ліги проти Челсі (1:0), який було забито з-під вінгера синіх Михайла Мудрика.

Коментатор Ігор Бойко пояснив, чому вінгер Челсі Михайло Мудрика не винен у пропущеному голі від Ліверпуля (0:1) у фіналі Кубка ліги. Він пояснив, в чому полягала тактика лондонців під час гри на стандартах.

⚽️ Відео голу Ліверпуля дивіться у нашому телеграм-каналі

«У Челсі була підготовка до кутових саме такою, що вінгери мають закривати ближню штангу, тоді як усі більш-менш високі та вмілі в повітрі грали персонально чи в тих зонах, де їхній зріст та вміння потрібні. З цим не було проблем саме до того моменту, поки передача не пішла саме туди».

Бойко відзначив, що у даному епізоді можна звинувачувати всю команду за невдалі дії в обороні та те, що ніхто не завадив пробити Вірджилу ван Дейку.

«Виявилося, що вінгер (а, можливо, саме Мудрик) може помилятися та бути тим, кого, зрештою, переграють. Завжди має бути хтось винним: той, хто не зіграв у своїй зоні, той, хто його туди поставив, той, хто не добіг з ван Дейком».

Коментатор прийшов до висновку, що в епізоді в першу чергу необхідно відзначати майстерну гру ван Дейка.

«У цьому випадку вирішальним моментом став рух саме ван Дейка. Іноді, це просто гарна дія гравця атаки», – написав Бойко у телеграм-каналі «Противний голос».

  • Мудрик у нинішній кампанії провів за Челсі 26 матчів, у яких забив чотири голи та оформив два асисти;
  • Свій наступний поєдинок сині зіграють 28 лютого вдома проти Лідсу у рамках 1/8 фіналу Кубка Англії.