«Очевидно, він помилка»: експерт жорстко висловився про гравця збірної України за його сезон в АПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
240
0 голосів
«Очевидно, він помилка»: експерт жорстко висловився про гравця збірної України за його сезон в АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: Google
Відомий польський експерт ESPN Януш Міхаллік поділився думками щодо виступів українського вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика в Англії.

Януш Міхаллік вважає, що Челсі помилився з підписанням Михайла Мудрика, а сам футболіст більше хотів опинитися у складі Арсеналу.

«Ну, він, очевидно, помилка. Ви маєте замислитися і про його менталітет. Перш за все, я співчуваю йому, тому що, судячи з усього, він сам не горів бажанням переходити в Челсі, а хотів в Арсенал, і, очевидно, це йому не вдалося», – наводить слова Міхалліка The Chelsea Chronicle.

Нагадаємо, що взимку 2023 року український вінгер Шахтаря Мудрик перейшов до лондонського Челсі за 70+30 млн євро.

  • Футболіст в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 26 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
  • На внутрішній арені лондонці, маючи в активі 35 очок, займають 11-й щабель в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграє проти Брентфорда. Поєдинок заплановано на 2 березня. Початок гри о 17:00 за київським часом.
  • Серед тижня Челсі також зіграє матч 1/8 фіналу Кубка Англії проти Лідса. Гра відбудеться 28 лютого і розпочнеться о 21:30.