Мудрик може отримати нового тренера: фахівець особисто знайомий з українцем – джерело повідомило подробиці

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
185
1 голос
Мудрик може отримати нового тренера: фахівець особисто знайомий з українцем – джерело повідомило подробиці
Михайло Мудрик. Фото: Google
Вінгер лондонського Челсі та національної збірної України Михайло Мудрик може отримати нового наставника у клубі. Наш співвітчизник вже працював з цим фахівцем.

Вчора, 25 лютого, Челсі програв у фіналі Кубка англійської ліги Ліверпулю (0:1), а у чемпіонаті Англії йде на 11-й позиції.

Такі результати негативно сприймаються не тільки фанами синіх, а й керівництвом. Тому Маурісіо Почеттіно може бути звільнений.

Відомого інсайдера Ніколо Скіри у своєму твіттері повідомив, що Челсі розглядає варіант з призначенням Роберто Де Дзербі на наступний сезон.

Наразі італійський спеціаліст очолює Брайтон, з яким вийшов до 1/8 фіналу Ліги Європи, де зустрінеться з Ромою, та посідає сьоме місце в чемпіонаті Англії.

  • Де Дзербі працював у Шахтарі, де під його керівництвом виступав вінгер Челсі Михайло Мудрик.
  • Фахівець очолював донеччан з літа 2021 року по літо 2022-го, вигравши Суперкубок України, після чого він розірвав контракт з «гірниками» і у вересні 2022 року уклав угоду з Брайтоном.
  • Мудрик з італійцем у якості головного тренера зіграв 19 матчів, забив два голи та віддав дев'ять результативних передач.
  • Михайло в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 26 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро. Контракт Михайла з лондонським клубом розрахований до 30 червня 2031 року.