Де Дзербі відреагував на інтерес Барселони та Ліверпуля: заява колишнього тренера Шахтаря

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
290
1 голос
Де Дзербі відреагував на інтерес Барселони та Ліверпуля: заява колишнього тренера Шахтаря
Роберто Де Дзербі. Фото: Google
Головний тренер англійського Брайтона Роберто Де Дзербі відреагував на численні новини про великий інтерес до його персони з боку Барселони та Ліверпуль. Італійцю приємна така увага, але не більше того.

Роберто Де Дзербі, чітко дав зрозуміти – він чинний головний тренер Брайтона і зараз, в заключний відрізок поточного сезону, не розглядає ніяких пропозицій. 

«Коли я чую, що мною цікавляться великі команди, для мене це велика честь. Я пишаюся, але я щодня зосереджений на своїй нинішній роботі.

Зараз не час, коли потрібно кудись зриватися. Я почуваюся дуже щасливим у Прем'єр-лізі і маю сказати спасибі Брайтону, лізі, всім тренерам та людям, – сказав Де Дзербі в інтерв'ю Football Italia.

  • Після 24-х турів Брайтон має в активі 35 очок та посідає дев'яту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі «чайки» полетять до Шеффілда на гру проти місцевого Юнайтед. Поєдинок заплановано на завтра, 18 лютого. Початок гри о 16:00 за київським часом.
  • Роберто Де Дзербі працював з Шахтарем у сезоні 2021/2022 років. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну італієць залишив свою посаду в донецькому клубі.