Зінченко не потрапив в заявку Арсенала на матч АПЛ: Артета назвав причину відсутності українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
857
0 голосів
Зінченко не потрапив в заявку Арсенала на матч АПЛ: Артета назвав причину відсутності українця
Олександр Зінченко. Фото: Google
Головний тренер лондонського Арсенала Мікель Артета прокоментував відсутність у заявці його команди на гру проти Вест Хема захисника Олександра Зінченка. Українець має не найкращі фізичні кондиції.

Мікель Артета пояснив, чому український захисник Олександр Зінченко та ще кілька провідних виконавців «канонірів» не потрапили у заявку на гру проти Вест Хема

«Зінченко не в формі. Жоржиньо не тренувався майже цілий тиждень, тому що у нього була проблема, і йому знадобився деякий час, щоб відновитися. Габріел Жезус не доступний, а Еміль Сміт-Роу підвернув щиколотку на тренуванні, тому він також пропускає матч», – наводить слова Артети пресслужба Арсеналу.

Після 23-х турів Арсенал знаходиться на третьому місці у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі «гармашів» 49 очок. Вест Хем знаходиться значно нижче – восьма сходинка. У доробку команди Девіда Моєса 36 залікових балів.

  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 27 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.