Почеттіно назвав гру Челсі без Мудрика «найкращим виступом в сезоні»: тривожні слова для українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1190
0 голосів
Почеттіно назвав гру Челсі без Мудрика «найкращим виступом в сезоні»: тривожні слова для українця
Маурісіо Почеттіно. Фото: Google
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно підбив підсумки матчу-перегравання 1/16 фіналу Кубка Англії проти Астон Вілли (3:1), назвавши дуель проти бірмінгемців найкращою вікторією сезону.

Маурісіо Почеттіно прокоментував перемогу над Астон Віллою в матчі-переграванні 1/16 фіналу Кубка Англії (3:1). Зробив це аргентинський фахівець досить коротко, але й емоційно водночас.

«Це був один із найкращих, можливо, найкращий виступ Челсі у сезоні. Я дуже задоволений грою і тим, як гравці насолоджувалися грою у футбол. Це мене найбільше тішило.

Ми – молода команда, а молодій команді найскладніше бути стабільною. З молодою командою найважче знайти баланс», – сказав Почеттіно в коментарі ITV.

Український вінгер синіх Михайло Мудрик усю гру проти Астон Вілли просидів на лаві запасних.

Нагадаємо, що у першому матчі  1/16 фіналу Кубка Англії Челсі та Астон Вілла розійшлися безгольовою ничиєю (0:0).

В 1/8 фіналу Кубка Англії Челсі зіграє проти представника Чемпіоншипа Лідса.

  • На внутрішній арені команда Маурісіо Почеттіно йде 11-ю в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи в доробку 31-е очко після 23-х турів.
  • У наступному турі лондонці на виїзді зіграють проти Крістал Пелес. Поєдинок заплановано на 12 лютого. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 25 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.