Матч проти Шахтаря стане «особливим» для Нойера: воротар Баварії оцінив суперників в ЛЧ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
387
1 голос
Матч проти Шахтаря стане «особливим» для Нойера: воротар Баварії оцінив суперників в ЛЧ
Мануель Ноєр. Фото: Google
Воротар мюнхенської Баварії Мануель Ноєр прокоментував результати жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, де суперником його команди буде зокрема і донецький Шахтар.

На легкі прогулянки ніхто не розраховує. Наддосвідчений голкіпер Баварії Мануель Ноєр оцінив рівень суперників Баварії на груповому турнірі Ліги чемпіонів.

«Це будуть дуже захоплюючі матчі проти дуже хороших суперників. Ми хочемо показати, як виступаємо проти інших команд і як можемо перемагати, особливо в іграх проти команд із першого кошика.

Барселона і ПСЖ добре почали сезон. Ми знову побачимо Хансі Фліка (тренер Барселони) і його тренерський штаб, з нетерпінням чекаємо цього, особливо на виїзді в Барселоні».

Окремо Ноєр висловився і про чемпіона УПЛ донецький Шахтар, віддавши належне команді Маріно Пушича.

«Шахтар – це команда, яка багато років бере участь у Лізі чемпіонів. Гра пройде в Гельзенкірхені, через що стане для мене дуже особливою», –  сказав Ноєр в інтерв'ю пресслужбі Баварії.

Нагадаємо, що наші колеги із сайту «Український футбол» детально розібрали новий формат єврокубків цього сезону.

  • На Баварію чекають вісім матчів групового етапу ЛЧ із ПСЖ (удома), Барселоною (на виїзді), Бенфікою (удома); Шахтарем (на виїзді), Динамо Загреб (удома), Фейєнордом (на виїзді), Слованом (удома) та Астон Віллою (на виїзді).
  • За результатами жеребкування Шахтар отримав таких суперників: Баварія (Німеччина), Боруссія Дортмунд (Німеччина), Аталанта (Італія), Арсенал (Англія), Янг Бойз (Швейцарія), ПСВ (Нідерланди), Брест (Франція), Болонья (Італія).