«Дуже розумна та сильна команда‎»: захисник Зальцбурга оцінив рівень Динамо перед матчем у Лізі чемпіонів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
51
1 голос
«Дуже розумна та сильна команда‎»: захисник Зальцбурга оцінив рівень Динамо перед матчем у Лізі чемпіонів
Мусса Єо. Фото: Google
Півзахисник австрійського Зальцбурга Мусса Єо поділився думками щодо матчів проти київського Динамо на стадії плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів і оцінив рівень команди Олександра Шовковського.

Хавбек австрійського Зальцбурга Мусса Єо вважає, що Динамо не було фаворитом у протистоянні з Рейнджерс, але зуміло пройти шотландського суперника. Також футболіст запевнив, що його команді важливо отримати позитивний результат уже в першій грі з киянами.

«Динамо у статусі андердогу у блискучому стилі на виїзді обіграло Рейнджерс. Наш аналіз киян показав, що нам протистоїть дуже розумна та сильна команда. Для нас важливо у першому матчі здобути хороший рахунок для другої гри в Зальцбурзі. Ми наполегливо працюватимемо, щоб досягти цього», – сказав Єо у коментарі для пресслужби австрійського клубу.

  • Перший поєдинок фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Динамо та Зальцбургом заплановано на завтра, середу 21 серпня. Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх. Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.
  • На попередніх стадіях найпрестижнішого єврокубкового турніру київська команда вибила сербський Партизан (6:2 і 3:0) та шотландський Глазго Рейнджерс (1:1 і 2:0).
  • У чемпіонаті України команда Олександра Шовковського стартувала з двох перемог у матчах проти Вереса (2:1) та Карпат (3:1).
  • В УПЛ наступний поєдинок Динамо проведе 1 вересня з черкаським ЛНЗ.