«‎Як Неста у найкращі роки»: Вацко відзначив двох гравців Динамо у матчі-відповіді проти Рейнджерс у Лізі чемпіонів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
523
2 голоси
«‎Як Неста у найкращі роки»: Вацко відзначив двох гравців Динамо у матчі-відповіді проти Рейнджерс у Лізі чемпіонів
Віктор Вацко. Фото: Google
Відомий український журналіст та коментатор Віктор Вацко поділився думками про гру-відповідь між Динамо та Рейнджерс у третьому матчі відбору Ліги чемпіонів, який завершився перемогою киян 2:0.

Віктор Вацко вважає, що Олександр Шовковський провів гарну роботу, проаналізувавши Рейнджерс після першої гри команд.

«Я не згоден, що Динамо мучилося з Рейнджерс. Я думаю, що перший матч показав Шовковському та його штабу, де Динамо може бути вразливим із урахуванням сильних сторін цього суперника. Мені видається, що Шовковський дуже хороший аналіз першого матчу провів та дуже хорошу підготовчу роботу до матчу-відповіді проти шотландців».

Журналіст виділив надійну гру Тараса Михавка, зазначивши, що оборонцю потрібна постійна ігрова практика.

«Чому я до такого висновку підходжу? Тому що те, що у Рейнджерс проходило тиждень тому в Любліні, зараз ми цього не бачили. Я вважаю, що в обороні Динамо відіграло дуже надійно. Михавко з ігровою практикою у вигляді трьох поспіль матчів, погодьтеся, на порядок впевненіше виглядає у порівнянні з першим матчем. Пригадуєте, як він вийшов і його трусило в перші хвилини гри у Любліні?».

Також коментатор відзначив гру Дениса Попова, порівнявши захисника з легендарним гравцем Мілана та Лаціо Алесандро Нестою.

«Попов взагалі, по-моєму, відіграв, як Алесандро Неста в найкращі роки. Практично безпомилково, просто звірюга. Той момент в другому таймі, коли він два поспіль удари суперника собою заблокував, по-моєму став квінтесенцією сміливого, впевненого і надійного футболу Дениса Попова у цьому матчі», – сказав Вацко в ефірі авторської програми на Ютубі.

  • У раунді плей-оф відбору ЛЧ Динамо перемогло Рейнджерс (1:1 та 2:0) зіграє із Зальцбургом, який пройшов Твенте (2:1, 3:3).
  • Матчі відбудуться 20-21 і 27-28 серпня.
  • Кияни вже точно гарантували собі місце у основному етапі Ліги Європи.