«Цікаво і водночас складно»: легенда Динамо оцінив шанси киян на вихід до ЛЧ у матчі з Зальцбургом

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
411
1 голос
«Цікаво і водночас складно»: легенда Динамо оцінив шанси киян на вихід до ЛЧ у матчі з Зальцбургом
Максим Шацьких. Фото: Google
Колишній нападник київського Динамо Максим Шацьких поділився думками щодо протистояння команди Олександра Шовковського у матчах з австрійським Зальцбургом у плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Максим Шацьких впевнений, що шанси у Динамо та Зальцбурга на вихід до основної стадії Ліги чемпіонів рівні, але легенда київського клубу зізнається, що команді Олександра Шовковського буде важко у матчах з австрійцями.

«Шанси 50 на 50. Зальцбург, звичайно, не Рейнджерс і не Партизан – це зрозуміло. Вони більш грамотна та більш організована, досвідчена команда, яка завжди бере участь у Лізі чемпіонів. 

Такі австрійці – навчені, з хорошою підготовкою, з хорошою і грамотною школою. По-перше, буде дуже цікаво і водночас складно. Як і Зальцбургу буде складно, так і Динамо. Дізнаємося за 2 тижні‎», – сказав фахівець в інтерв’ю Динамоманії.

  • Шацьких, який зараз очолює Пахтакор, грав за киян з 1999-го по 2009 рр.
  • Колишній форвард киян є найкращим снайпером в історії чемпіонату України – 124 голи.
  • Перший матч між Динамо та Зальцбургом заплановано на 21 серпня. Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх. Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.
  • Кияни вже точно гарантували собі місце у основному етапі Ліги Європи.