Рейнджерс – Динамо: аналітики назвали фаворита матчу-відповіді кваліфікації ЛЧ – які шанси у киян пройти далі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
964
1 голос
Рейнджерс – Динамо: аналітики назвали фаворита матчу-відповіді кваліфікації ЛЧ – які шанси у киян пройти далі
Динамо – Рейнджерс. Фото: Google
Завтра, 13 серпня, київське Динамо проведе матч-відповідь проти шотландського Рейнджерс у рамках кваліфікації Ліги чемпіонів. Букмекери вже визначилися з фаворитом цього поєдинку.

У вівторок, 13 серпня, пройде другий поєдинок третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, у якому зустрінуться київське Динамо та Рейнджерс с Глазго.

Зустріч команди Олександра Шовковського з шотландською командою відбудеться у шотландському місті Глазко о 21:45 за київським часом.

Аналітики букмекерської контори Favbet проаналізували шанси обох команд на успіх в очному протистоянні та вважають, що фаворитом зустрічі є Рейнджерс.

Рейнджерс – Динамо: хто фаворит

Ставка на перемогу шотландського клубу приймається з коефіцієнтом 1,97. Нічия оцінюється у 3,65, а перемога Динамо - у 4,10.

Шанси київського клубу на вихід до наступної стадії оцінюються коефіцієнтом 2,65, тоді як на підсумковий успіх шотландської команди ставки приймаються з коефіцієнтом 1,49.

  • Перша гра між Динамо та Рейнджерс завершилася внічию з рахунком 1:1.
  • Переможець протистояння української та шотландської команд у вирішальному раунді кваліфікації зустрінеться з сильнішим у парі Зальцбург – Твенте (у першій зустрічі перемогли австрійці – 2:1).