Найкращий бомбардир в історії чемпіонату України прямо сказав, чи пройде Динамо Рейнджерс: прогноз від легенди

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
517
1 голос
Найкращий бомбардир в історії чемпіонату України прямо сказав, чи пройде Динамо Рейнджерс: прогноз від легенди
Максим Шацьких. Фото: ФК Динамо
Колишній форвард київського Динамо Максим Шацьких оцінив шанси біло-синіх пройти шотландський Рейнджерс в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Легенда Динамо Максим Шацьких в інтерв’ю сайту «Український футбол» відповів, чи зможуть кияни пройти Рейнджерс в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

«А чому б і ні? Перед такими іграми, як у кваліфікації, кубковими матчами, скажімо так, шанси майже завжди рівні: 50 на 50. Звісно, що Рейнджерс сильніший за Партизан. І історія у них куди славніше, але не краща за Динамо».

Експерт поділився думками стосовно команди із Глазго.

«Я дивився декілька ігор Рейнджерс і хочу сказати, що вони вже не сповідують суто британський футбол з лонгболами й ставкою на силову гру. Вони вміють грати не лише з позиції сили, тобто атлетизму, постійної боротьби».

Акцент спеціаліст зробив на можливій складності саме гостьового поєдинку.

«Особливо складно буде в Глазго. Великий стадіон, тисячі фанів, але я не бачу в Рейнджерс ту команду, яку нереально переграти за сумою двох матчів», – сказав Шацьких.

  • Перший матч між Динамо та Рейнджерс пройде у Любліні 6 серпня, а друга зустріч відбудеться 13 серпня у Глазго;
  • Шацьких, який нині очолює узбецький Пахтакор, виступав за Динамо з 1999 по 2009 рр. (328 матчів, 141 гол). Зі 124 забитими м’ячами Шацьких є найкращим бомбардиром в історії чемпіонату України.