Динамо розтрощило Партизан у відборі ЛЧ: експерт назвав найкращих і найгірших гравців киян у матчі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
756
2 голоси
Динамо розтрощило Партизан у відборі ЛЧ: експерт назвав найкращих і найгірших гравців киян у матчі
В атаці Владислав Кабаєв. Фото: ФК Динамо (Київ)
Футбольний експерт Олег Федорчук підбиваючи підсумки поєдинку другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Динамо – Партизан (6:2), виписав персональні оцінки гравцям команди Олександра Шовковського.

Олег Федорчук в інтерв’ю нашим колегам з сайту «Український футбол» детально розібрав гру між Динамо та Партизаном у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів не стільки з тактичної точки зору, скільки з персонального аналізу дій динамівців.

Виокремлювати когось персонально експерт не став, назвавши одразу кількох гравців, дії яких йому сподобалися.

«Найкраща трійка у цій грі – це Шапаренко, Бражко та Кабаєв. І це не тому, що вони відзначилися результативними діями. Вони вели гру та були дуже яскравими у матчі з Партизаном». 

Знайшов Федорчук і кількох динамівців, яким дещо дорікнув, навіть попри погром суперника.

«Тут теж трійка, але почну з Ваната. Владислав не відчував гру в повній мірі, можливо, пауза в збірній не пішла на користь, адже на Євро-2024 він практично не грав. Це і психологічна проблема для футболіста. Також досить невпевнено виглядав Ярмоленко, він не був схожий сам на себе, практично не загострював гру. А третім назву Караваєва, який хоч і забив, але як і завжди досить ненадійно діяв в обороні. Але Олександр так грає все життя, оскільки він атакувальний гравець, а не захисник».

  • Поєдинок-відповідь між Партизаном та Динамо буде зіграно у Белграді 31 липня.
  • Початок матчу, який пройде за порожніх трибун, заплановано на 21:00 за київським часом.