Реал не візьме Луніна на фінальний матч ЛЧ проти Боруссії Дортмунд: шокуюча новина для українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
651
1 голос
Реал не візьме Луніна на фінальний матч ЛЧ проти Боруссії Дортмунд: шокуюча новина для українця
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар мадридського Реала Андрій Лунін через грип не поїде з Реалом на фінал Ліги чемпіонів до Лондона, бо керівництво клубу боїться зараження інших гравців команди Карло Анчелотті.

Найгірші припущення збулися. Андрій Лунін через хворобу не поїде у складі Реала на фінал Ліги чемпіонів проти дортмундської Боруссії. Про це повідомив іспанський журналіст Мігель Анхель Діас в Х.

За інформацією джерела, українець захворів на грип B, тому клуб прийняв рішення, щоб Лунін не подорожував разом з іншими гравцями літаком, щоб уникнути їхнього зараження.

Однак, є ймовірність того, що Реал спробує організувати індивідуальний трансфер Луніна до Лондона.

Нагадаємо, що саме через через температуру Лунін пропустив останні три тренування королівського.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться у Лондоні на легендарному стадіоні «Вемблі» вже найближчої суботи, 1 червня. В ньому Реал у вирішальній битві за «вухатий» трофей посперечається з Боруссією з Дортмунда.

  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 31 матч в усіх офіційних турнірах: 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Головний конкурент українця Тібо Куртуа, який найпевніше і буде грати у вирішальній грі року, у сезоні 2023/24 рр. мав ігрову практику в чотирьох поєдинках: жодного пропущеного голу.