Лунін пропустив третє тренування Реала: дружина воротаря показала, чим він займається з температурою

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
540
1 голос
Лунін пропустив третє тренування Реала: дружина воротаря показала, чим він займається з температурою
Андрій Лунін. Фото: Google
Дружина голкіпера мадридського Реала Андрія Луніна Анастасія опублікувала відео, на якому її чоловік попри температуру сумлінно тренується вдома за індивідуальною програмою.

Справжній професіонал! Мова про українського воротаря мадридського Реала Андрія Луніна, який попри проблеми зі здоров’ям (температура) не знижує вимог до себе і своєї спортивної форми, сподіваючись повністю одужати до фіналу Ліги чемпіонів та зіграти в ньому.

Дружина Андрія Анастасія опублікувала відео, на якому її чоловік, не маючи змоги перебувати у таборі команди Карло Анчелотті, тренується самостійно вдома.

«Коли температура не є перешкодою для тренувань. Так тобою пишаюся», – підписала відео Анастасія Луніна.

Нагадаємо, що саме через через температуру Лунін пропустив вже третє поспіль тренування вершкових.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться у столиці Великої Британії Лондоні на легендарному стадіоні «Вемблі» 1 червня. В ньому Реал у вирішальній битві за трофей посперечається з німецькою Боруссією з Дортмунда.

  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 31 матч в усіх офіційних турнірах: 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Головний конкурент українця Тібо Куртуа у сезоні 2023/24 рр. мав ігрову практику в чотирьох поєдинках: жодного пропущеного голу.