«Не можу сказати, чи несправедливо»: Куртуа видав комплімент Луніну, але у фіналі ЛЧ поступатися місцем не хоче

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
734
1 голос
«Не можу сказати, чи несправедливо»: Куртуа видав комплімент Луніну, але у фіналі ЛЧ поступатися місцем не хоче
Фото: Google
Воротар Реала Тібо Куртуа розповів, що готовий грати у фіналі Ліги чемпіонів на 200% і сподівається, що саме йому, а не Андрію Луніну віддасть перевагу Карло Анчелотті.

Тібо Куртуа сподівається, що саме він отримає шанс вийти зі старту на фінальну гру Ліги чемпіонів проти Боруссії з Дортмунда, бо він сумлінно працював більшу частину сезону, відновлюючись після травми.

Однак, бельгієць віддав належне і своєму прямому конкуренту за місце на останньому рубежі Андрію Луніну.

«Думаю, у зіграних мною матчах зміг показати, що якщо мені доведеться грати у фіналі – я на 200% готовий.

Не можу сказати, чи несправедливо це, чи ні (замінити Луніна у старті на фінальну гру). Що знаю, так це те, що Андрій провів чудовий сезон, і якщо ми вийшли у фінал – це і завдяки йому. Я в розпорядженні Анчелотті й дев’ять місяців працював над тим, щоб повернутися до того ж стану, що завжди. Це має вирішувати тренер, – сказав Куртуа в коментарі okdiario.com.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться у столиці Великої Британії Лондоні на легендарному стадіоні «Вемблі» 1 червня. В ньому Реал у вирішальній битві за трофей посперечається з німецькою Боруссією з Дортмунда.

  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 31 матч в усіх офіційних турнірах: 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Тібо Куртуа у сезоні 2023/24 рр. мав ігрову практику в чотирьох поєдинках: жодного пропущеного голу.