Боруссія Д – Реал: Пушич розповів, за кого буде вболівати у фіналі ЛЧ, тренер Шахтаря пояснив свій вибір

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
436
1 голос
Боруссія Д – Реал: Пушич розповів, за кого буде вболівати у фіналі ЛЧ, тренер Шахтаря пояснив свій вибір
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич відверто зізнався, що у фіналі Ліги чемпіонів вболіватиме за мадридський Реал. І зовсім не тому, що там грає український воротар Андрій Лунін.

Максимальний прагматизм і нічого зайвого. Маріно Пушич, зважаючи на єврокубкові розклади вже на сезон наступний, 2024/25 років, не став лукавити і відверто зізнався – у фіналі ЛЧ його симпатії будуть на боці мадридського Реала.

«А як ви думаєте? Звісно, чекаємо на цю гру. Логічно, кого ми підтримуємо. Я хочу побачити, як виграє «Реал», щоб ми отримали пряму путівку до Ліги чемпіонів. Тому, звісно, будемо дивитися цей поєдинок, він нам дуже цікавий, і сподіваємося, що вони виграють», – сказав Пушич в інтерв'ю клубній пресслужбі Шахтаря.

Нагадаємо, що згідно з регламентом Ліги чемпіонів, її переможець отримує путівку до групового етапу турніру на наступний сезон автоматично. 

Шахтарю, для потрапляння в групу ЛЧ потрібно щоб цьогоріч найпрестижніший турнір виграв Реал, а не Боруссія, яка в підсумковій таблиці Бундесліги 1 посіла п'яту сходинку і у випадку поразки королівському клубу змушена буде у наступному сезоні проходити сито кваліфікації, а пряму путівку отрмиають «гірники». 

  • Фінал Ліги чемпіонів відбудеться у столиці Великої Британії Лондоні на легендарному стадіоні «Вемблі» 1 червня.