«Ти потрібен мені на «Вемблі»: журналісти розсекретили розмову Анчелотті з Луніним перед фіналом ЛЧ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
567
1 голос
«Ти потрібен мені на «Вемблі»: журналісти розсекретили розмову Анчелотті з Луніним перед фіналом ЛЧ
Андрій Лунін та Карло Анчелотті. Фото: Google
Український воротар мадридського Реала Андрій Лунін найпевніше зіграє у фіналі Ліги чемпіонів, бо головний тренер вершкових Карло Анчелотті цінує його вклад на шляху до нього.

За інформацією іспанських ЗМІ Карло Анчелотті не мав ніяких розмов особистого характеру з Тібо Куртуа та не гарантував бельгійцю знову беззаперечний перший номер у своїй команнді, тобто місце у старті. Особливо, якщо йде мова про фінал Ліги чемпіонів.

Натомість днями італійський фахівець провів бесіду з Андрієм Луніним, вкотре давши йому зрозуміти, що його розкішну гру в цьому сезоні цінують.

«Це неправда, що я вже прийняв рішення [щодо Куртуа у старті на фінал ЛЧ]. Ти потрібен мені у фіналі в найкращому вигляді, граючи 90 хвилин, 10 хвилин або вболіваючи з трибуни. Без тебе ми не були б на «Вемблі», – наводить слова Анчелотті Луніну портал Defensacentral.

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів відбудеться у столиці Великої Британії Лондоні на легендарному стадіоні «Вемблі» 1 червня.

  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 30-ти іграх в усіх офіційних турнірах: 28 пропущених голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт українця з королівським клубом чинний до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.