Лунін чи Куртуа? Анчелотті прямо сказав, чи зіграє конкурент українця у матчі Реала в Лізі чемпіонів

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
163
1 голос
Лунін чи Куртуа? Анчелотті прямо сказав, чи зіграє конкурент українця у матчі Реала в Лізі чемпіонів
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: Google
Головний тренер мадридського Реала, за який виступає українець Андрій Лунін, розповів, чи вийде на поле у матчі півфіналу Ліги чемпіонів проти Баварії Тібо Куртуа.

Завтра, 30 квітня, Реал на виїзді зіграє перший поєдинок півфіналу Ліги чемпіонів проти мюнхенської Баварії. До заявки мадридців потрапив Андрій Лунін, але також там знайшлося місце і Тібо Куртуа, який цього сезону через дві травми ще не зіграв жодної гри.

Карло Анчелотті заспокоїв усіх українських вболівальників, заявивши, що він радий відновленню бельгійця, але завтра той не зіграє.

«Ми раді, що Мілітао та Куртуа повернулися. Мілітао провів cкладну гру проти Реал Сосьєдада. Так, він може зіграти, але я не думаю про те, буде це справедливо чи ні. Я вчиняв несправедливо багато разів цього сезону, коли обирав стартовий склад. Тібо Куртуа повернувся після травми, але завтра він не зіграє‎», – наводить слова фахівця Madrid Xtra.

  • Лунін у нинішньому сезоні зіграв за Реал у 28 зустрічах в усіх турнірах, пропустив 25 голів та провів 12 «сухих» поєдинків.
  • Контракт українця з мадридцями розрахований до 30 червня 2025 року.
  • Іспанський гранд посідає перше місце в турнірній таблиці Ла Ліги, набравши 84 бали до свого активу за 33 тури.
  • Завтрашня гра проти Баварії розпочнеться о 22:00 за київським часом, а поєдинок-відповідь пройде 8 травня на «Сантьяго Бернабеу».