Тренер Баварії залякує Луніна: Тухель назвав гравця, який заб’є українцю у півфіналі Ліги чемпіонів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
219
2 голоси
Тренер Баварії залякує Луніна: Тухель назвав гравця, який заб’є українцю у півфіналі Ліги чемпіонів
Андрій Лунін. Фото: Google
Головний тренер Баварії перед першим матчем 1/2 фіналу Ліги чемпіонів поспілкувався з представниками ЗМІ. Керманич мюнхенської команди певен, що завтра одним з героїв Баварії буде Серж Гнабрі, який має забити Андрію Луніну.

Томас Тухель поспілкувався з журналістами на регламентній передматчевій пресконференції, що передувала грі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти мадридського Реала і дещо шокував присутніх. Фахівець впевнено заявив – завтра голкіпера Реала Андрія Луніна має точно засмути вінгер його команди Гнабрі.

«Серж заб'є завтра. Це станеться. Не знаю, звідки я знаю, але це станеться», – цитує Тухеля пресслужба Баварії.

Востаннє Баварія та Реал перетиналися на єврокубковій арені у сезоні 2017/2018 років і також на стадії 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. П'ять сезонів тому за сумою двох матчів вершкові переграли мюнхенський клуб (2:1, 2:2). 

  • Поєдинок між Баваією та Реалом буде зіграно завтра, 30 квітня. Матч відбудеться на стадіоні «Альянц Арена» у Мюнхені і розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за мадридців у 27-ми іграх в усіх офіційних турнірах: 24 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.