Вистачило однієї фрази: Лунін і Реал відреагували на вогняне жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1063
2 голоси
Вистачило однієї фрази: Лунін і Реал відреагували на вогняне жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Футболісти Реалу, за який виступає Андрій Лунін, відреагували на результати жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Мадридцям доведеться зустрітися із Манчестер Сіті.

Гравці Реалу Андрія Луніна відреагували на результати жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. «Вершковим» дістався Манчестер Сіті.

Як повідомляє Defensa Central, мадридці вважали за краще зустрітися із простішим суперником, однак висловили готовність протистояти англійському гранду, адже націлені йти за головним трофеєм.

«Це найгірша команда, з якою ми могли б грати... але в таких протистояннях ми зростаємо...», – наводять слова з роздягальні Реалу у виданні.

У статті зазначається, що перевагою команди Карло Анчелотті може бути легший графік. Ман Сіті продовжує боротися за Кубок Англії та веде напружені перегони за титул АПЛ з Ліверпулем та Арсеналом.

Водночас Реал вже завершив свої виступи у національному Кубку, а у Ла Лізі має відрив від найближчого переслідувача у боротьбі за «золото» Жирони у сім балів.

Таким чином, до першого матчу 1/4 фіналу ЛЧ Реал проведе всього дві зустрічі, а Ман Сіті – чотири.

  • Реал та Ман Сіті втретє поспіль зустрінуться на стадії плей-оф ЛЧ. У сезоні 2021/22 іспанці виграли титул, пройшовши у півфіналі англійців (3:4, 3:1), а в кампанії 2022/23 трофей взяла команда Хосепа Гвардіоли, також в 1/2 фіналу здолавши Реал (1:1, 4:0);
  • Лунін в цьому сезоні провів за «вершкових» 22 матчі та пропустив 17 голів (десять матчів «на нуль»);
  • Поєдинки між Реалом та Ман Сіті пройдуть 9 та 16 квітня. Перша зустріч відбудеться у Мадриді.