Європейський клуб хоче призначити українця головним тренером: для фахівця уже звільнили місце

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1213
0 голосів
Європейський клуб хоче призначити українця головним тренером: для фахівця уже звільнили місце
Олександр Бабич. Фото: Google
Колишній головний тренер Кривбаса та одеського Чорноморця Олександр Бабич є фаворитом на посаду керманича болгарського Піріна. Крісло наставника у клубі з Благоєвграда вже вільне.

Олександр Бабич може повернутися у великий футбол та стати новим головним тренером одного з аутсайдерів Першої ліги Болгарії Піріна з Благоєвграда.

Про це проінформував болгарський спортивний портал Sportal.

За інформацією джерела, керівництво Піріна вже розлучилося з Іво Тренчевим, який тренував команду до зимового міжсезоння, уточнивши, що це бажання майбутніх інвесторів .

  • Нині Олександр Бабич працює тренером-консультантом у болгарському клубі Фратрія, куди він був призначений на відповідну посаду у 2022 році.
  • До переїзду в Європу фахівець працював головним тренером у Кривбасі (2021-2022), Маріуполі (2017-2020) та одеському Чорноморці (2017).
  • Після 20 турів Пірін посідає 14-ту сходинку в турнірній таблиці Першої ліги Болгарії, маючи в доробку 16 залікових балів.
  • Вже 17 лютого Пірін проведе першу гру на внутрішній арені після зимової перерви. Команда з Благоєвграда прийматиме вдома Левскі з Софії.