Він мав замінити Шевченка: ексфорвард Динамо планує приїхати до Росії на матч зірок – ганебна заява

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
992
0 голосів
Він мав замінити Шевченка: ексфорвард Динамо планує приїхати до Росії на матч зірок – ганебна заява
Георгій Деметрадзе. Фото: Google
Колишній нападник київського Динамо та національної збірної Грузії Георгій Деметрадзе вважає, що росіяни та українці браття та не проти зіграти проти ветеранів збірної РФ.

І ти туди ж, Георгію… 

Ексфорвард Динамо Георгій Деметрадзе, який свого часу феєрив у столиці України, нехай і не тривалий час, попри криваву війну на території нашої держави, не бачить нічого поганого в тому, щоб давати інтерв’ю пропагандиським ЗМІ з РФ та грати проти їх збірної-ветеранів.

Деметрадзе заявив, що однозначно візьме участь у ретроматчі між зірками Аланії та збірної Росії.

«Зараз нам (громадянам Грузії) візи не потрібні. Тож якщо запросять, підготуюся, потренуюся і з задоволенням прилечу».

Але і це не найганебніше, що пролунало з вуст Деметрадзе. Грузин, батьківщину якого теж частково окупувала росія, відмовився визнати росіян окупантами та агресорами.

«Я далекий від політики, але не повинно такого відбуватися між слов'янськими народами - це ж нонсенс!», –  розповів Деметрадзе в інтерв'ю російському сайту championat.

Деметрадзе переїхав до Києва у 2000-му році за три мільйони доларів з російської Аланії. В ньому бачили заміну Андрію Шевченку, який на той час вже перебрався до Мілана

  • Загалом Георгій Деметрадзе зіграв за київське Динамо 41 поєдинок: 20 голів, одна результативна передача.
  • Окрім Динамо з Києва, грузин захищав кольори Цхінвала, Динамо з Тбілісі, московського Локомотива, Фейєноорда, Маккабі з Тель-Авіва, іспанського Реал Сосьєдада, київського Арсенала, Металурга з Донецька та Спартака та Аланії з Владикавказа.