«Ковач та тренер воротарів мене хвалили»: український голкіпер Вольфсбурга – про власні перспективи у Бундеслізі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
196
0 голосів
«Ковач та тренер воротарів мене хвалили»: український голкіпер Вольфсбурга – про власні перспективи у Бундеслізі
Кирило Хадасевич. Фото: УФ
15-річний український голкіпер німецького Вольфсбурга Кирило Хадасевич розповів про виступи в юнацькій Бундеслізі та тренування з першою командою під керівництвом Ніко Ковача.

Кирило Хадасевич в ексклюзивному інтерв'ю «УФ» розповів про виступи в юнацькій Бундеслізі, а також перспективи зіграти в основній команді Вольфсбурга:

«Планую якомога раніше дебютувати у дорослому професійному футболі. Хотілося б, щоб це сталося у 17-18 років. Хочу грати або у Бундеслізі, або в англійській Прем'єр-лізі. Тут усе на дуже високому рівні. Я вже кілька разів тренувався із першою командою.

Головний тренер Ніко Ковач та тренер воротарів Паскаль Форман мене хвалили, казали, що я молодець. Вони все ніяк не можуть повірити, що мені лише 15 років. Кажуть, що я дуже старанний та працьовитий, і бачать у мені потенціал на майбутнє».

  • Кирило Хадасевич виховувався в академії футбольного клубу Дніпро до початку 2022 року.
  • Після початку повномасштабної війни український голкіпер перебрався за кордон, де пройшов перегляд у німецькому Вольфсбурзі.
  • Влітку 2023 року 15-річний українець підписав повноцінний контракт із клубом Бундесліги до червня 2026 року.
  • У нинішньому сезоні Кирило Хадасевич провів 12 поєдинків у чемпіонаті Німеччини до 17 років: дев'ять пропущених голів та п'ять «сухих» матчів.