Слован анонсував матч з московським Динамо: директор Славії відреагував публікацією фото Качараби

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
358
0 голосів
Слован анонсував матч з московським Динамо: директор Славії відреагував публікацією фото Качараби
Тарас Качараба. Фото: Славія Прага
Директор празької Славії Ярослав Тврдик, за яку виступає український захисник Тарас Качараба, відреагував на інформацію про поєдинок братиславського Слована з московським Динамо.

Асистент головного тренера Слована з Братислави Любош Беньковський оприлюднив інформацію про організацію товариського поєдинку словацької команди проти московського Динамо.

Незабаром згадка про клуб з країни-терориста зникла з опублікованої заяви фахівця, але на неї встиг відреагував керівник празької Славії Ярослав Тврдик. Функціонер заявив, що спаринг його команди зі словаками відміняється та прикріпив фото Тараса Качараби.

«Тоді ми не гратимемо товариський матч», – написав Тврдик у Twitter.

Пізніше у соціальній мережі була опублікована заява від імені клубу.

«Клуб не планує проведення підготовчого матчу зі Слованом з Братислави», - йдеться в заяві.

  • У поточному сезоні оборонець провів у складі Славії лише два матчі у всіх офіційних поєдинках: без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 29-річного центрального захисника у 800 тисяч євро.
  • За час професійної кар'єри Качараба захищав кольори ужгородської Говерли, Зірки з Кропивницького та словацького Слована з Братислави. 
  • Славія після 19 турів (18 зіграних поєдинків) посідає другу сходинку у турнірній таблиці чеської Першої ліги. Відставання від Спарти, яка окупувала перший щабель, складає п'ять очок.