Мармазов благав Ахметова залишити його в Шахтарі: його звільнили через скандал, а не проросійські погляди

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
531
0 голосів
Мармазов благав Ахметова залишити його в Шахтарі: його звільнили через скандал, а не проросійські погляди
Руслан Мармазов. Фото: Google
Громадський активіст та військовий Віталій Овчаренко, який у мирному житті був фанатом Шахтаря, повідомив подробиці звільнення Руслана Мармазова з посади прес-секретаря донецького Шахтаря.

Руслана Мармазова не просто звільнили, а вигнали з Шахтаря. І не через його любов до російського президента-диктатора володимира путіна.

Нові та дуже цікаві обставини про колишнього прес-аташе донецького клубу розповів представник ультрас «гірників» Віталій Овчаренко. 

«Мармазова з ганьбою вигнали з Шахтаря! І причина всьому - бухло і неадекватність Мармазова.

А справа була так: у турі, здається, Бразилією, в одному з готелів Мармазов у компанії (поки що не згадуватимемо інших) нажерся віскі й почав буянити. Кидався з кулаками, і навіть кілька разів ударив перекладача ФК Шахтар».

Протверезівши, товариш Мармазов дуже хотів владнати ситуацію і звернувся особисто до Ріната Ахметова, але пияк-дебошир виявися непотрібний президенту донецького клубу.

«Мармазов іде на лікарняний на 10 днів. Але навіть після цього у нього не вистачає розуму/честі/духу (ой, про що це я) піти самому. На лікарняному він пише слізного листа президенту Шахтаря Ахметову, що, мовляв, батя, вибач холопа. Але скандал великий, і Ахметов йому навіть не відповідає.

Після цього Мармазова виганяють стусаном під зад із посади прес-секретаря Шахтаря», – написав Віталій Овчаренко у Facebook.

  • Руслан Мармазов працював у структурі донецького Шахтаря понад десять років: з жовтня 2005 до лютого 2015 року. 
  • Зрадник України Мармазов відомий своїми проросійськими поглядами. Зокрема, він підтримував так звану «ДНР».
  • У 2015 році Мармазов виїхав на росію. Колишній прес-секретар Шахтаря стверджував, що його ніхто не звільняв, а донецький клуб він залишив за власним бажанням.