Втрачена перемога з трьома червоними: ексворотар Динамо і збірної України дебютував у Греції

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1387
0 голосів
Втрачена перемога з трьома червоними: ексворотар Динамо і збірної України дебютував у Греції
Максим Коваль. Фото: ФК Аль-Фатех
31-річний голкіпер Аріса Максим Коваль, який нині на правах оренди захищає кольори Каламати, дебютував за свою нову команду. Українець не зумів відіграти «на нуль».

У неділю, 21 січня, Каламата Максима Коваля в гостях зіграла внічию проти ПАЕ Ханія (1:1) в рамках 15-го туру другого грецького дивізіону.

Гості відкрили рахунок у матчі на 34-й хвилині силами Янніса Пасаса, а господарі відповіли на 73-й хвилині голом Хрістоса Елефтеріадіса.

Зазначимо, що в другому таймі відбулося аж три вилучення. Спочатку Каламату на 48-й хвилині через другий «гірчичник» у меншості залишив Алехандро Аррібас. Потім у складі господарів вирівняти кількість гравців на полі вирішив Калудіс Лемоніс, який отримав пряме вилучення.

Вже у компенсований час друге попередження у складі ПАЕ Ханія отримав Джиллі Вуо.

ПАЕ Ханія – Каламата – 1:1

Голи: Елефтеріадіс, 73 – Пасас, 34

Вилучення: Лемоніс, 67, Вуо, 90+6 – Аррібас, 48

  • Каламата посідає п’яту сходинку в групі Південь другого грецького дивізіону. В активі команди 25 очок;
  • Наступну гру в рамках першості Коваль та Ко проведуть 28 січня. Каламата на виїзді протистоятиме Іліуполі;
  • Коваль приєднався до команди на правах оренди з Аріса до кінця сезону. Його угода із колективом з вищої грецької ліги розрахована до 30 червня 2026 року;
  • Вдома українець відомий виступами з Динамо, якому він належав з 2010 по 2019 рр. (106 матчів, 101 пропущений м'яч,  43 гри «на нуль»);
  • Також в активі воротаря дві гри за національну збірну у період з 2012 по 2017 рр. (два пропущені голи, один «сухий» поєдинок).