Роналду поповнив свій автопарк шикарним Ferrari: ціна вражає, але це не найдорожча машина легенди футболу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
439
0 голосів
Роналду поповнив свій автопарк шикарним Ferrari: ціна вражає, але це не найдорожча машина легенди футболу
Роналду та Ferrari Purosangue. Фото: Google
Форвард національної команди Португалії та Аль-Насра з Саудівської Аравії Кріштіану Роналду придбав черговий шикарний автомобіль, але він не став найдорожчим у колекції зірки.

Легендарний нападник збірної Португалії, який зараз виступає в Саудівській Аравії за місцевий Аль-Наср Кріштіану Роналду збільшив свій автопарк.

Зірковий форвард придбав Ferrari Purosangue за 400 тисяч фунтів стерлінгів та збільшив загальну вартість усіх свої автомобілів до 17 мільонів фунтів.

Проте це далеко не найдорожча машина португальця. Ця честь належить автомобілю обмеженої серії Bugatti Centodieci, вартість якого становить 8,5 мільйонів фунтів стерлінгів.

Також є Buggati Chiron і Buggati Veyron Grand Sport Vitesse, які коштують 2,5 млн фунтів стерлінгів і 1,8 млн фунтів стерлінгів відповідно.

Раніше стало відомо, що португальця визнали найкращим гравцем чемпіонату Саудівської Аравії за підсумком грудневих поєдинків.

  • В нинішньому сезоні Кріштіану зіграв за Аль-Наср 25 поєдинків в усіх офіційних турнірах, забив 24 голи та віддав 11 результативних передач.
  • Контракт зіркового гравця з клубом дійсний до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 25 мільйонів євро.
  • Аль-Наср після 19-ти турів тримається другим в чемпіонських перегонах Професійної ліги Саудівської Аравії. Відставання від Аль-Хіляля складає сім очок.