Батьки легенди Динамо фанатіють від пропагандистки Скабєєвої: не допомогло навіть супутникове ТБ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1318
0 голосів
Батьки легенди Динамо фанатіють від пропагандистки Скабєєвої: не допомогло навіть супутникове ТБ
Олександр Хацкевич. Фото: Google
Колишній півзахисник та головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич розповів, що по телебаченню у Білорусі його батьки дивляться пропагандистку Ольгу Скабєєву.

Олександр Хацкевич сказав, що його батьки постійно дивляться передачі з прихильницею путіна Ольгою Скабєєвою та Оленою Малишевою.

«Працюючи у збірній Білорусі, я часто бував у Мінську. Приходиш до мами, а там весь час йде одне й те саме по телевізору. Вранці біла жінка в окулярах розповідає, як правильно треба харчуватися, а ввечері, ця б##дь Скабєєва. І ось це щодня!».

Екснаставник Динамо поставив батькам супутникову тарілку, щоб вони мали змогу дивитися інші канали.

«Я кажу: «Давайте я вам поставлю супутникову тарілку, щоб ви дивилися не тільки це. Там і спорту більше, і розважальних програм». Знаєте, скільки супутникове протрималося? Не більше двох місяців».

Але старався колишній тренер київського гранда марно.

«Напевно, [батьки] занудьгували за Скабєєвою. Я запитав: «Чому [прибрали супутникове]?». Мама каже: «Там треба оплачувати 12 євро на місяць». – «Так я вже оплатив на рік наперед». Вони просто взяли і відключили», — сказав Хацкевич у коментарі Youtube-каналу «Жизнь-малина».

  • Олександр Хацкевич тренував київське Динамо з 2 червня 2017 року по 14 серпня 2019 року. 
  • На чолі Динамо білоруський фахівець виграв два Суперкубки України 2018 та 2019 років.
  • Наставник також працював тренером національної та молодіжної (U-18) збірних Білорусі, Вітебська, російського Ротора та кіпрської Карміотисси.
  • Білорус знаходиться без роботи з осені 2022 року.