В компанію до Малиновського та Коваленка: клуб Серії А цікавиться українським півзахисником

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
435
0 голосів
В компанію до Малиновського та Коваленка: клуб Серії А цікавиться українським півзахисником
Олександр Петрусенко. Фото: Google
Український опорний півзахисник Олександр Петрусенко, який нині захищає кольори хорватської Істри 1961, взимку може перебратися до однієї з команд італійської Серії А.

Колишний гравець закарпатського Миная Олександр Петрусенко невдовзі може змінить клуб.

За інформацією телеграм-каналу Zoria Londonsk, неназваний клуб Серії А (один із аутсайдерів) активно цікавиться 25-річним опорником Істри 1961.

Джерело стверджує, що за українцем також стежать клуби з України, Словаччини, Угорщини та Польщі. Додаючи, що Істра, готова продати українця, якщо матиме гідну фінансову пропозицію.

Нагадаємо, що зараз в італійській Серії А виступають два українці: Руслан Малиновський за Дженоа та Віктор Коваленко у Емполі.

  • В поточному сезоні Олександр Петрусенко зіграв за Істру 1961 17 поєдинків у всіх офіційних турнірах: одна результативна передача.
  • Transfermarkt  оцінює 25-річного українця у мільйон євро.
  • Руслан Малиновський в поточному сезоні провів 18 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи, дві результативні передачі. 
  • Transfermarkt оцінює 30-річного українського атакувального півзахисника в десять мільйонів євро.
  • Віктор Коваленко в поточному сезоні провів за Емполі вісім поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українського атакувального півзахисника в 1,7 мільйонів євро.