«Операцію в Мюнхені оплачував сам»: колишній гравець Динамо зізнався, як клуб не захотів фінансувати лікування

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
694
0 голосів
«Операцію в Мюнхені оплачував сам»: колишній гравець Динамо зізнався, як клуб не захотів фінансувати лікування
Алан Ауссі. Фото: Google
Алан Ауссі розповів, що київське Динамо відмовилося оплачувати йому операцію – український захисник румунського ЧФР Клуж заплатив за лікування з власної кишені.

Алан Ауссі в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» розповів про свою травму, яку отримав під час виступів за Пюнік:

«Протягом тривалого часу мені дошкуляв біль в кисті, на яку я не звертав уваги. У Вірменії мені зробили рентген та сказали, що я щасливчик, що цю проблему вчасно виявили. Це могло спричинити серйозні проблеми з рукою та суглобом. Було ухвалено рішення летіти на операцію в Мюнхен, яку я оплачував з власної кишені.

Я грав в Пюніку на правах оренди, мій контракт належав Динамо, але мені ніхто не допоміг. Пюнік тільки запропонував зробити операцію у Єревані, але там довелося би ставити пластину. В Мюнхені був професор, у якого великий досвід у таких питаннях».

  • Алан Ауссі перебував у академії Шахтаря з 2014 по 2018 рік.
  • У 2018 році захисник став гравцем Динамо, яке покинув вільним агентом влітку 2023 року. За першу команду киян Алан не провів жодної гри.
  • Під час перебування в київському клубі Ауссі на правах оренди грав за Слован (2019-2020), Торпедо БелАЗ (2020-2021), Верес (2022), Пюнік (2022-2023).
  • Сезон 2023/24 захисник розпочав у іспанській Понфераддіні, проте не зіграв за команду жодної гри.
  • Нещодавно ЧФР Клуж оголосив про підписання Алана Ауссі на правах вільного агента.