Кривцову на замітку: клуб МЛС переніс гру з Інтером Маямі через Мессі – що сталося

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
552
0 голосів
Кривцову на замітку: клуб МЛС переніс гру з Інтером Маямі через Мессі – що сталося
Сергій Кривцов та Ліонель Мессі. Фото: Google
Спортінг Канзас-Сіті, який виступає в МЛС, змушений був перенести матч регулярного чемпіонату проти Інтер Маямі, за який виступає Сергій Кривцов, на більш містку арену. Все через вболівальницький ажіотаж навколо Ліонеля Мессі.

Спортінг Канзас-Сіті не зіграє з Інтер Майамі на своєму стадіоні «Children's Mercy Park», який вміщує 18 тисяч фанатів. Поєдинок пройде на аренді клубу Канзас-Сіті Чіфс «Арроухед Стедіум», яка здатна розмістити 76 тисяч вболівальників.

Президент Спортінг Канзас-Сіті Джейк Рід заявив, що на такий крок його команду змусили піти вболівальники, серед яких виявилося надто багато шанувальників Ліонеля Мессі.

«Можливість провести цей матч, який стане першою грою Ліонеля Мессі в MLS на Середньому Заході, на «Арроухед Стедіум» особливо цікава, оскільки наш регіон готується прийняти матчі Кубка Америки цього літа та чемпіонату світу з футболу у 2026 році», – сказав Рід у коментарі Essentially Sports.

  • Кривцов перебрався до клубу в січні цього року з Шахтаря на правах вільного агента та у 37 поєдинках відзначився одним голом та одним асистом. 
  • Угода нашого співвітчизника з клубом чинна до кінця 2024 року.
  • В регулярному чемпіонаті MLS команда українця посіла лише 14-ту сходинку в групі Східної конференції, набравши 34 очки у 34 матчах, та не вийшла до плей-оф.
  • У новому сезоні Інтер Маямі стартує домашньою грою проти Реал Солт Лейк у першому турі MLS.