«Як цей ідіот може грати у старті?»: Відаль жорстоко розкритикував колишню зірку Шахтаря

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
372
0 голосів
«Як цей ідіот може грати у старті?»: Відаль жорстоко розкритикував колишню зірку Шахтаря
Алексіс Санчес та Артуро Відаль. Фото: Google
Чилійський півзахисник Артуро Відаль порадив своєму партнеру по збірній Алексісу Санчесу залишити Інтер та розкритикував Генріха Мхітаряна.

Артуро Відаль розкритикував півзахисника міланського Інтера Генріха Мхітаряна:

«Алексісе, якщо ти мене чуєш, будь ласка, покинь Інтер. Він не повинен був повертатися в Інтер, це дратує. Він мав перейти в клуб, де йому буде подобатися грати, де його будуть любити люди, але він упертий.

Як цей ідіот Мхітарян може грати замість Алексіса? Як він може грати, а не Алексіс? Я просто божеволію. Лаутаро – хороший гравець, але Алексіс має грати в цій команді. Мене бісить те, що Санчеса тримають на лаві запасних до 81-ї хвилини», – заявив чилієць в коментарі для GOAL.

  • Алексіс Санчес та Артур Відаль провели два сезони в Інтері, залишивши команду влітку 2022 року. Проте через рік форвард повернувся до міланського клубу.
  • У поточному сезоні Генріх Мхітарян зіграв за Інтер 25 поєдинків у всіх турнірах: два голи, шість результативних передач.
  • В Україні вірменин виступав за два донецьких клуби: Металург (2009-2010) та Шахтар (2010-2013).
  • Саме виступаючи за Шахтар Мхітарян забив 25 голів у сезоні 2012/13 років, встановивши бомбардирський рекорд УПЛ, який тримається й досі.