Коноплянка всерйоз розізлив боса ЧФР Клуж: в клубі ввели жорстке правило імені українця і вже ним скористалися

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
748
0 голосів
Коноплянка всерйоз розізлив боса ЧФР Клуж: в клубі ввели жорстке правило імені українця і вже ним скористалися
Євген Коноплянка. Фото: Prosport
Сумний досвід Євгена Коноплянки змусив ЧФР Клуж вжити заходи. У контракті новачка Омара Ель-Каддурі є пункт, що гравець має відіграти щонайменше десять матчів до кінця сезону, інакше клуб зможе розірвати угоду.

Попри той факт, що Євген Коноплянка, який в інтерв'ю нашому сайту розповів про фінансові проблеми в ЧФР Клуж, вже не є гравцем команди, його персона досі турбує румунський клуб, який хоче попередити випадки, який мав місце з українським вінгером.

Так, ЧФР Клуж на правах вільного агента оформив перехід 33-річного марокканця Омара Ель-Каддурі, який за плечима має виступи у Наполі, Торіно та грецькому ПАОК, але у його трирічному контракті є цікавий пункт, який має назву «анти-Коноплянка».

За повідомленням румунського ресурсу Fanatik, півзахисник, якого Transfermarkt оцінює в 600 тисяч євро, до кінця сезону 2023/2024 має відіграти щонайменше десять матчів, інакше клуб матиме право розірвати угоду в односторонньому порядку.

У перший рік атакувальний півзахисник зароблятиме 15 000 євро на місяць, а в наступні роки контракту зарплата поступово зростатиме: 20 000 євро на місяць у другий рік і 22 000 євро в останній рік контракту.

  • Коноплянка перейшов у ЧФР Клуж у липні в статусі вільного агенту та провів чотири матчі, але не відзначився результативними діями. 
  • Українець жодного разу не вийшов у стартовому складі та сумарно зіграв 54 хвилини.
  • Контракт гравця з клубом був розрахований до червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 250 тисяч євро.
  • ЧФР Клуж провів 21 матч, набрав 36 очок і посідає друге місце в чемпіонаті Румунії з відставанням від лідера ФКСБ у вісім залікових пунктів.