«Обіймав Кучму та Януковича»: як президент українського клубу вразив американського тренера

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
271
0 голосів
 «Обіймав Кучму та Януковича»: як президент українського клубу вразив американського тренера
Олександр Красільніков. Фото: Google
Колишній головний тренер Суднобудівника з Миколаєва та Кристала із Херсона Денніс Люкенс розповів про знайомство з експрезидентом ФК Севастополь та колаборантом Олександром Красільніковим.

Денніс Люкенс, який розпочав український етап у своїй кар'єрі з роботи у Севастополі, розказав, що саме колишній президент кримського ФК, Олександр Красільніков, який виявився проросійським зрадником України, дав йому білет на перше робоче місце в нашій країни.

Американець пригадав, як саме познайомився з Красільніковим, відзначивши його нарцисизм та блюдолизство.

«Сидів в кабінеті з перекладачем та чекав на Красільнікова і мені в око впали фотографії на стіні. Там був зображений чоловік років 30-ти, який обіймав Леоніда Кучму та тодішнього президента України Віктора Януковича.

Тут відчиняються двері і до кабінету заходить чоловік з фото. Як виявилося, це був Красільніков», – розповів Люкенс в ексклюзивному інтерв'ю «Українському футболу».

  • В Україні Денніс Люкенс працював директором зі скаутингу ФК Севастополь, а також очолював миколаївський Суднобудівник та  херсонський Кристал.
  • Колаборант Олександр Красільніков 21 березня 2014, після анексії Криму росією, написав заяву про вихід з Виконкому ФФУ. ПФК Севастополь був розпущений.
  • Красільніков організував ФК СКЧФ, який нетривалий період часу виступав у другому дивізіоні росії з футболу.