«Це важливий проект для міста»: Жирона планує реконструкцію домашнього стадіону

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
478
0 голосів
«Це важливий проект для міста»: Жирона планує реконструкцію домашнього стадіону
Стадіон Жирони. Фото: Google
Пере Гвардіола заявив, що Жирона незабаром розраховує почати реконструкцію та розширення домашнього стадіону, проте це залежить від грошей, які можна заробити на продажі гравців.

Голова ради директорів Жирони та брат Пепа Пере Гвардіола заявив, що каталонський клуб найближчим часом хоче розпочати реконструкцію домашнього стадіону:

«У нас є проект розширення стадіону, який ми представили міській владі. Клуб має бачення нашого розвитку, але ці плани залежать і від продажу гравців на трансферному ринку. Роботи на стадіоні мають розпочатися у лютому та завершені у 2025 році. Це важливий проект для міста», – сказав Гвардіола в коментарі для Relevo.

  • Жирона провела 19 матчів, набрала 48 очок та ділить лідерство в Прімері з Реалом, який випереджає каталонців за додатковими показниками.
  • 6 січня підопічним Мічела в 1/16 фіналу Кубка Іспанії протистоятиме Ельче (19:00).
  • Артем Довбик в дебютному сезоні за Жирону провів 19 матчів, у яких забив 11 голів і віддав шість результативних передач.
  • 26-річний Віктор Циганков у нинішньому розіграші провів 16 матчів, в яких забив три голи та віддав три результативні передачі.