Мілевський відзначився благодійним жестом: скільки грошей не пошкодував ексдинамівець

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
290
0 голосів
Мілевський відзначився благодійним жестом: скільки грошей не пошкодував ексдинамівець
Артем Мілевський. Фото: Instagram
Під час останніх стрімів Артема Мілевського його глядачі зібрали вісім з половиною тисяч гривень на реабілітацію поранених на війні захисників.

Колишній гравець Динамо Артем Мілевський, який нещодавно розпочав кар'єру стрімера на платформі Twitch, у своєму Instagram відзвітував перед громадою за зібрані кошти під час прямих трансляцій.

Спільними зусиллями вдалося зібрати трохи більше восьми з половиною тисяч гривень, які Мілевський перерахував на рахунок центру «Суперх'юманс», який займається реабілітацією та протезуванням українців, які отримали ушкодження внаслідок війни.

«Дякую за ресурс, Twitch. Все, що зібрали, перерахували військовим», – таким підписом доповнив квитанцію про переказані кошти ексдинамівець.

  • На Twitch ексдинамівець грає у відомі футбольні симулятори та просто спілкується з підписниками.
  • Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіентепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 асисти).
  • У складі національної збірної України натуралізований білорус провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири результативні передачі.
  • Артем офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.