Кривцов не вразив Інтер Маямі: клуб МЛС в кроці від трансферу прямого конкурента українського захисника

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
445
0 голосів
Кривцов не вразив Інтер Маямі: клуб МЛС в кроці від трансферу прямого конкурента українського захисника
Сергій Кривцов. Фото: ФК Інтер Маямі
У Інтері з Маямі хочуть створити додаткову конкуренцію в кожній з ланок складу, і тому до команди можуть запросити 35-річного центрбека Віктора Куесту.

Інтер Маямі збирається бути активним на трансферному ринку в зимове вікно. За словами спортивного директора клубу Кріса Хендерсона, «чаплі» планують створити конкуренцію в кожній з ланок складу. Не виключенням стане й центр захисту.

Для конкуренції Сергію Кривцову планується запросити 35-річного аргентинського центрбека Віктора Куесту, який нині є гравцем бразильського Ботафого. За повідомленням Х-профілю Informa Fogo, нині між клубами йдуть перемовини.

  • У минулорічній кампанії аргентинець відіграв 62 матчі за Ботафого, у яких забив чотири голи. З бразильським клубом він пов'язаний контрактом до кінця року, а його трансферна вартість – 800 тисяч євро.
  • Центральний захисник може стати не єдиним досвідченим гравцем у складі Інтера. Взимку «чаплі» законтрактували ексфорварда Барселони та Ліверпуля Луїса Суареса, а ще раніше – Ліонеля Мессі.
  • В регулярному чемпіонаті MLS команда українця посіла лише 14-ту сходинку в групі Східної конференції, набравши 34 очки у 34 матчах, та не вийшла до плей-оф.
  • У новому сезоні Інтер Маямі стартує домашньою грою проти Реал Солт Лейк у першому турі MLS.
  • Кривцов перебрався до клубу в січні минулого року з Шахтаря на правах вільного агента та у 37 поєдинках відзначився одним голом та одним асистом. 
  • Угода нашого співвітчизника з клубом чинна до кінця 2024 року.