Ексфорвард Дніпра поновив кар’єру гравця і підписав контракт: його зарплата складатиме один євро на місяць

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
253
0 голосів
Ексфорвард Дніпра поновив кар’єру гравця і підписав контракт: його зарплата складатиме один євро на місяць
Нікола Калініч. Фото: ФК Хайдук
Нікола Калініч лише на півроку призупинив кар'єру гравця. Після відходу з хорватського Хайдука фіналіст Ліги Європи у складі Дніпра повернувся до колишньої команди.

Колишній форвард Дніпра Нікола Калініч влітку 2023 року після півторарічних виступів у Хайдуку завершив кар'єру. Втім, недовго нападник був без футболу. На початку 2024 року Калініч відновив виступи у хорватській команді.

Повернення форварда було заплановано ще у листопаді 2023 року, де після розмов з представниками клубу було вирішено, що Нікола спочатку проведе серію індивідуальних тренувань, а потім приєднається до повного тренувального процесу з рештою команди.

За повідомленням офіційного ресурсу клубу, північномакедонський форвард Александар Трайковскі добровільно віддав Калінічу дев'ятий номер, яку той завжди носив у Хайдуку, а сам він перевдягнеться у футболку з 27-им номером.

Фабріціо Романо ж розкрив фінансову складову повернення Ніколи до команди. Як зазначив інсайдер, Калініч підписав п'ятимісячну угоду, а його зарплата складатиме один євро у місяць.

  • Хорват був гравцем Дніпра у 2011-2015 роках.
  • Саме за дніпрян він провів найбільше матчів у кар'єрі за один клуб – 120.
  • У них він забив 47 голів та віддав шість асистів.
  • «Лебединою піснею» Калініча в Дніпрі був фінал Ліги Європи 2015 року з Севільєю (2:3), де хорват відзначився голом.