Найдорожчий футболіст в історії Шахтаря близький до трансферу: вінгер йде в клуб, з якого він поїхав в Україну

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
769
0 голосів
Найдорожчий футболіст в історії Шахтаря близький до трансферу: вінгер йде в клуб, з якого він поїхав в Україну
Бернард. Фото: ФК Панатінаїкос
Після трохи більше ніж десяти років виступів за кордоном колишній вінгер Шахтаря Бернард може повернутися до свого першого професійного клубу – Атлетіко Мінейро.

Колишній вінгер Шахтаря, а нині гравець грецького Панатінаїкоса Бернард може повернутися на Батьківщину. 31-річним нападником цікавиться бразильський Атлетіко Мінейро.

За повідомленням бразильського порталу Uol, сторони зустрінуться вже наступного тижня і Бернард вже зараз може укласти попередню угоду з клубом, адже його контракт з Панатінаїкосом чинний до літа цього року.

Припускається, що вінгер зупинить свій вибір на Атлетіко, тому що відчуває сильну прив'язаність до цього клубу, в якому починав кар'єру.

  • Зазначалося, що вінгером цікавиться і Палмейрас, але згодом представники клубу зв'язалися з журналістами та заперечили дану інформацію.
  • У 2013 році донецький клуб заплатив Атлетіко Мінейро рекордні для себе 25 мільйонів євро за Бернарда.
  • До переходу у Шахтар півзахисник протягом двох з половиною років виступав у першій команді Атлетіко, у 2013-му вигравши з ними Копу Лібертадорес.
  • У складі донеччан він провів п'ять років, у 2018-му вільним агентом залишив стан «гірників» задля трансферу у Евертон.
  • Загалом, за Шахтар Бернард зіграв 157 матчів, забив 28 голів та віддав 35 результативних передач.
  • У нинішньому сезоні бразилець прийняв участь у 25 поєдинках Панатінаїкоса в усіх турнірах та відзначився чотирьома м'ячами i трьома асистами.