Петраков отримав визнання у Вірменії: яку нагороду виграв український тренер

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
804
0 голосів
Петраков отримав визнання у Вірменії: яку нагороду виграв український тренер
Олександр Петраков. Фото: Google
Українця Олександра Петракова визнали найкращим тренером Вірменії 2023 року – 66-річний український фахівець набрав 62 бали, випередивши найближчого конкурента на шість балів.

Федерація футболу Вірменії підбила підсумки голосування за найкращого тренера 2023 року, повідомляє офіційний сайт організації.

Найкращим тренером Вірменії 2023 року визнано головного наставника збірної Вірменії Олександра Петракова. 66-річний український фахівець набрав 62 бали.

На другому місці з 56 очками головний тренер Пюніка Єгіше Мелікян. Головний тренер Урарту Дмитро Гунько з 54 балами посів третю позицію.

  • Олександр Петраков очолив збірну Вірменії у січні 2023 року, провівши десять матчів на чолі команди: дві перемоги, три нічиїх та п'ять поразок.
  • У кваліфікації Євро-2024 вірмени під його керівництвом посіли четверте місце в групі D, пропустивши вперед Туреччину, Хорватію та Вельс.
  • Нагадаємо, що Олександр Петраков очолював збірну України протягом 2021-2022 років, а також тренував команду U-20, з якою виграв молодіжний ЧС у 2019 році.