«Звільняє Лобановського від Бендери»: коментатор повідомив, що російський тренер воює проти України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
4051
0 голосів
«Звільняє Лобановського від Бендери»: коментатор повідомив, що російський тренер воює проти України
Євген Калєшин. Фото: Google
Відомий російський футбольний журналіст та коментатор Олексій Андронов повідомив, що колишній тренер ФК Акрон Євген Калєшин засвітився на позиціях батальйону «Еспаньйола».

Євген Калєшин, який нещодавно очолив Аланію, а до цього тренував Акрон, зявився на фронті у складі батальйону «Еспаньйола». Про це повідомив російський коментатор Олексій Андронов у своєму телеграм-каналі.

Андронов негативно висловився про такий вчинок тренера, пригадавши його висловлювання на адресу легендарного наставника Динамо Валерія Лобановського.

«Іноді дуже складно зрозуміти процеси в головах людей. Раніше він багато розповідав... як поважає Лобановського, і через роки в нього вчиться («Для мене еталон - фільм Семена Случевського «75 хвилин з Лобановським»). 

А тепер він на позиціях Еспаньоли зі зброєю в руках… Напевно, йому вбили в голову, що він звільняє Случевського (а з ним і Лобановського) від Бандери…», — написав коментатор.

Зазначимо, що наприкінці листопада Калєшин став учасником скандалу після того, як розкритикував устрій російського футболу, згадавши армію та освіту.

  • «Еспаньйола» - воєнізований добровольчий підрозділ, сформований із фанатів різних клубів: ЦСКА, Зеніт, Спартак, Торпедо, Локомотив і ще десятків інших з усієї країни. Група була остаточно сформована на Донбасі восени 2022 року. 
  • Командир підрозділу - Станіслав Орлов із позивним «Іспанець», колишній хуліган фанатського угруповання ЦСКА Red-Blue Warriors. 
  • Саме вони в травні влаштували стрілянину на стадіоні в тимчасово окупованому Маріуполі.