Реал готовий відпустити Луніна в АПЛ: воротар може возз'єднатися з партнером по збірній України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
852
0 голосів
Реал готовий відпустити Луніна в АПЛ: воротар може возз'єднатися з партнером по збірній України
Андрій Лунін. Фото: Google
Мадридський Реал має намір обміняти свого українського воротаря Андрія Луніна на стража воріт лондонського Челсі Роберта Санчеса. Рокіровка може статися вже в це зимове трансферне вікно.

Представники тренерського штабу Реала на чолі з Карло Анчелотті почали вивчати питання щодо резервного голкіпера «вершкових» на наступний сезон.

За інформацією порталу Dario Gol, королівський клуб активно спостерігає за іспанським голкіпером лондонського Челсі Робертом Санчесом. 

Санчеса планують придбати вже цієї зими. 

Боси Реала готові запропонувати Челсі не повноцінний трансфер, а обмін: Санчеса на Андрія Луніна.

Тож, у випадку такої оборутки, Лунін має шанс возз’єднатися у Лондоні зі своїм партнером по національній збірній України, вінгером синіх Михайлом Мудриком

  • Після мінімальної перемоги над Алавесом у 18-му турі (1:0) Реал має в активі 45 очок та посідає перший щабель в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.
  • У «вершкових» порівну залікових балів з Жироною, яку тягнуть до вершин Артем Довбик та Віктор Циганков, але перевага за додатковими показниками – перемога в очній грі (3:0).
  • В наступному турі Реал вдома прийматиме Мальорку. Гру заплановано на 3 січня 2024 року. Початок гри на «Сантьяго Барнабеу» о 20:15.
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за Реал у дев'яти поєдинках: шість пропущених голів, чотири матчі «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в п’ять мільйонів євро.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 18 матчів в усіх офіційних турнірах: три голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця в рівно 40 мільйонів євро.