Карпати підсилить відомий тренер: Маркевич анонсував прихід відомого фахівця з клубу УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
759
0 голосів
Карпати підсилить відомий тренер: Маркевич анонсував прихід відомого фахівця з клубу УПЛ
Мирон Маркевич. Фото: фейсбук ФК Карпати (Львів)
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич сподівається поповнити свій тренерський штаб, запросивши до нього колишнього захисника національної збірної України Володимира Єзерського.

Мирон Маркевич розповів, що вже в найближчий час до родини, тобто тренерського штабу Карпат, має доєднатися колишній гравець «левів» Володимир Єзерський.

«Дуже розраховую на повернення додому Володимира Єзерського. Сподіваюся, що зовсім скоро він узаконить свої стосунки з Карпатами. 

Він відповідатиме за підготовку захисників і дії під час розіграшу стандартних положень. Свого часу Володимир робив це якісно в Дніпрі», — розповів Маркевич в інтерв’ю порталу Sport.ua.

  • Володимир Єзерський час час професійних виступів грав за Гарай, львівські Карпати, київське Динамо, Кривбас, Дніпро, Шахтар, Зорю, сімферопольську Таврію та Говерлу.
  • У складі національної збірної України Єзерський провів 39 поєдинків: два голи.
  • В якості тренера Єзерський працював з численними юнацькими збірними України: від U-16 до U-19, де й до нині є головним. 
  • Також Єзерський працює в тренерському штабі Руслана Ротаня у Олександрії.
  • За підсумками першого етапу розіграшу Першої ліги Карпати набрали 45 очок та впевнено виграли боротьбу в групі А. 
  • Після поновлення чемпіонату в Першій лізі навесні, львів’яни в десятці команд, котрі посіли у групі А та В місця з першого по п’яте, змагатимуться за два перших місця, які дадуть їм змогу зіграти в перехідних поєдинках за право виступати в УПЛ.