«У Маямі вже всі квитки продано на рік уперед»: український чемпіон МЛС розповів про вплив Мессі на чемпіонат

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
446
0 голосів
«У Маямі вже всі квитки продано на рік уперед»: український чемпіон МЛС розповів про вплив Мессі на чемпіонат
Ліонель Мессі. Фото: Інтер Маямі
Вихованець академії київського Динамо Дмитро Коваленко розповів про популярність Давіда Бекхема та вплив Ліонеля Мессі на американський чемпіонат.

Дмитро Коваленко в ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net розповів про вплив Ліонеля Мессі та зростання популярності в МЛС:

«Мессі сильно допоміг, зараз величезний ажіотаж через його приїзд. Так, Давід Бекхем дуже відомий. Але все-таки порівняти з Лео його важко. У Маямі вже всі квитки продано на рік уперед. І продано всі квитки на гостьові матчі Інтера Маямі. Великі гроші роблять.

Мессі вже 36 років, але, гадаю, на один-два сезони його ще вистачить. Його шанують та не відбирають м'яч у жорстких підкатах. У цій лізі він ще гратиме. У США люблять запрошувати зірок під кінець кар'єри. Ось ще й Луїса Суареса підписали. Бускетс та Жорді Альба вже в команді».

  • Дмитро Коваленко переїхав до США ще школярем.
  • Вихованець академії київського Динамо в Америці грав за Чикаго Файр, Ді Сі Юнайтед, Нью-Йорк Ред Буллз, Реал Солт-Лейк та Лос-Анджелес Гелаксі.
  • Український півзахисник вигравав в МЛС чемпіонат (2000) та кубок (2004), тричі брав участь у «Матчі всіх зірок» (2001, 2002, 2004).
  • Нагадаємо, що Сергій Кривцов у 2023 році провів за Інтер Маямі 37 матчів, у яких забив один гол та віддав одну результативну передачу.
  • Головною зіркою команди є 36-річний аргентинський восьмиразовий володар «Золотого м’яча» – вінгер Ліонель Мессі.
  • Команда завершила регулярний сезон МЛС на 14-му місці у Східній конференції та не вийшла у плей-оф.