«Від пропозицій важко відмовитися»: Дуляй розповів, що Шахтар цікавиться трьома гравцями із чемпіонату Сербії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
329
0 голосів
«Від пропозицій важко відмовитися»: Дуляй розповів, що Шахтар цікавиться трьома гравцями із чемпіонату Сербії
Матеус Салданья. Фото: Google
Шахтар проявляє інтерес до захисника Црвени Звезди Кости Недельковича та одразу до двох гравців Партизана: бразильського форварда Матеуса Салданьї та півзахисника Крістіана Беліча.

Донецький Шахтар стежить відразу за двома гравцями сербського Партизана. Про це розповів Ігор Дуляй, головний тренер клубу:

«Від пропозицій, які надходять, важко відмовитися, але завжди є резервний варіант, план Б або план С, якщо у нас вже є гравець зі схожим профілем. Є інтерес і до Крістіана Бєліча. Він один із гравців, а також Салданья та Недєлькович, який записаний у блокноті Даріо Срни», – заявив тренер в інтерв'ю для Dnevnik.rs.

Зазначається, що спортивний директор Шахтаря Даріо Срна особисто був присутнім на матчі Партизана та Црвени Звезди, де й спостерігав за Белічем і Салданьєю.

Крім цього в список хорватської легенди «гірників» потрапив і захисник Црвени Звезди Коста Неделькович.

  • Нагадаємо, що теперішній тренер Партизана Ігор Дуляй грав за донецький Шахтар з 2004 по 2010 роки. У помаранчево-чорній футболці він провів 118 поєдинків, забив п'ять голів.
  • Після 19 турів Партизан має в активі 47 очок та очолює таблицю сербської Суперліги, випереджаючи на одне очко Црвену Звезду.
  • Матеус Салданья в поточному сезоні зіграв за Партизан 24 поєдинки в усіх офіційних турнірах: 15 голів, п'ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 24-річного бразильця в 1,5 мільйони євро.
  • Крістіан Беліч в сезоні 2023/2024 має в своєму активі 23 гри за Партизан: два голи, шість асистів.
  • Transfermarkt оцінює 22-річного серба рівно в два мільйони євро.